Werken en reizen zijn een perfecte combinatie. Geniet van het mooiste land ter wereld, en vul tegelijkertijd je portemonnee met serieuze uurlonen tot wel 30A$ per uur.

AUPAIR IN AUSTRALIË

Heb jij altijd al gedroomd van een baantje als au pair aan de andere kant van de wereld? Met ons Au Pair Pakket ben je gegarandeerd van een job! Je bent ongeveer binnen 2 weken na aankomst aan het werk bij een gezin! We hebben namelijk een groot netwerk van gezinnen door heel Australië. Gemiddeld verdien je netto AU$ 240,- tot AU$ 400,- per week. Daarnaast krijg je je accommodatie en eten/drinken aangeboden door het gezin.


Ben je tussen de 18 en 30 jaar, kun je uitstekend met kinderen overweg, is je Engels redelijk tot goed én ben je beschikbaar voor tenminste 6 maanden? Dan kom jij in aanmerking voor ons Au Pair Pakket! Mail ons je reisplannen en/of kom persoonlijk langs in Alkmaar of Almelo! We zorgen dat je zo snel mogelijk het traject ingaan. Er zal een aanmeldformulier ingevuld moeten worden alsmede een referentiecheck. Deze kan je ingevuld terug e-mailen of achterlaten in Alkmaar om te kijken of je daadwerkelijk in aanmerking komt. Na goedkeuring van onze kant kan je het pakket afsluiten. Tot die tijd is het geheel kosteloos en vrijblijvend!


Voor vertrek is er al de mogelijkheid om met zowel onze consulente, als de gezinnen te Skypen. Op basis van jouw wensen worden er maximaal 2 à 3 gezinnen gezocht die bij jou passen. Eenmaal in Sydney, na de regelzaken die bij jouw Startpakket horen, ga je met onze consulente om de tafel om kennis te maken. Tevens word je van alle informatie voorzien, word er een afspraak gemaakt met de gezin(nen) en ga je op eigen gelegenheid thuis op gesprek. Zo kun je direct met de kinderen en de ouders in hun thuissituatie kennismaken. Na afloop van alle gesprekken, hoor je welk gezin jou graag als Au Pair zou willen aannemen. Indien meerdere gezinnen interesse in je hebben, mag jij natuurlijk zelf bepalen naar welk gezin je wilt!
 
Wat is er inbegrepen voor €545,-
 
* Voor vertrek al Skype contact met de consulente en mogelijke gezinnen in Australië
 
* Een Nederlands team van Australian Backpackers waar je 24/7, 365 dagen per jaar op terug kan vallen tijdens de gehele duur van je reis
 
* Unieke Australian Backpackers bewaarmap inclusief Goldcard voor je belangrijke documenten voor tijdens je reis
 
* Airport pick-up en transfer naar ons Beach Hostel
 
* 3 hostelovernachtingen in een dorm in het Beach Hostel
* Aanvraag Australische bankrekening
 
* Aanvraag Australische werknummer
 
* Aanvraag Medicare
 
* Working With Children Check t.w.v. AU$40,-
 
* Postadres/ Mail and Message Service
 
* Simkaart, incl. AU$40,- bel- en datategoed
 
*OV-kaart Sydney, incl. AU$30,- reistegoed
 
*YHA lidmaatschap
 
Het is ook mogelijk om een 'Au Pair upgrade' te boeken indien je reeds het Sydney Startpakket of onze Groepsreis hebt geboekt. De kosten voor deze ' Au Pair upgrade' bedragen €95,-. Meer weten over ons Au Pair Pakket? Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

VOORWAARDEN

Voorwaarden van het Au Pair Pakket:

  • Je bent in het bezit van een Australisch Working Holiday Visum
  • Je bent tenminste 4-6 maanden beschikbaar
  • Je hebt aantoonbare ervaring met betrekking tot het werken met kinderen
  • Redelijke tot goede kennis van de Engelse taal (kunnen spreken en schrijven)
  • Vanwege de vakantieperiode kunnen er geen au pairs geplaatst worden in de maand december
  • Het solliciteren en de gesprekken kunnen alleen door jou uitgevoerd worden. Of je aan het werk mag bij één van de gezinnen, ligt natuurlijk ook aan jouw voorkomen
  • Naast deze voorwaarden zijn ook de Algemene Voorwaarden van Australian Backpackers en de uitgebreide voorwaarden van het Au Pair Pakket van toepassing. Klik hier om deze te lezen.


BOEKEN!

Heb je al contact met ons gehad, ben je eruit en wil je het Au Pair Pakket boeken? Vul dan onderstaand boekingsformulier in en wij gaan alles regelen voor je!

Kantoor Alkmaar: Scharlo 37, 1815 CN Alkmaar
maandag t/m vrijdag: 09:30 - 17:00 zaterdag: 10:00 - 15:00
Tijdens open dagen zaterdags gesloten. info@australianbackpackers.nl
 
Kantoor Almelo: Hofkampstraat 49, 7607 NC Almelo
dinsdag t/m vrijdag: 09:30 - 17:00 zaterdag: 10:00 - 15:00
Op maandagen en tijdens open dagen zaterdags gesloten. info@australianbackpackers.nl